Αποχώρηση ομάδας από την Φούτμπολ Λιγκ!

To χρεωκοπημένο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, μετρά από σήμερα άλλη μία αποχώρηση και στον νότιο όμιλο θα συνεχίσουν 12 ομάδες!

Πρόκειται για τον πολύπαθο Πανηλειακό, ο οποίος αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, αφού ελλείψει χρημάτων, οι παίκτες άρχισαν να φεύγουν. Η ανακοίνωση ήρθε με την επιστροφή της ομάδας από το Ρέθυμνο, όπου έπαιξε με την Επισκοπή, με πλοίο, όπως άλλωστε έγινε και η μετάβαση στο νησί.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θανάσης Παπαγεωργίου, απέσυρε σήμερα την ομάδα από το πρωτάθλημα και με ανακοίνωσή του, εξήγησε τους λόγους…

«Αποφάσισα να προχωρήσω στην απόσυρση της ομάδας από τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.

Γιατί δυστυχώς οι καταδικαστικές διαιτησίες και η γενικότερη αντιμετώπιση του Πανηλειακού, μας αφαιρούν κάθε τελευταία πιθανότητα να διεκδικήσουμε έστω και τώρα την παραμονή μας στην κατηγορία.

Είμαστε δυστυχώς στο στόχαστρο! Και στην κατάσταση αυτή που συνολικά έχει περιέλθει η ομάδα, έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και οι απατηλές υποσχέσεις που μου έδωσαν το καλοκαίρι αυτοί που ανέλαβαν να προχωρήσουν την ομάδα, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα από αυτά που δεσμευτήκαν. Με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο, που δεν εμπνέει κανένα σεβασμό, ούτε μέσα στα γήπεδα, ούτε έξω από αυτά!

Το δικό μου όνειρο για τον Πανηλειακό ήταν και παραμένει, να έχει μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αντάξια της ιστορίας του και του ονόματός του, για τον Πύργο, για την Αρχαία Ολυμπία την κοιτίδα του αθλητισμού, αλλά και την Ηλεία ολόκληρη.

Και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να κάνουμε μία νέα μεγάλη ομάδα, που με την αγάπη, την συμπαράσταση και την στήριξη όλων θα φτάσει στην Α’ Εθνική κατηγορία!

Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζω και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Αμαλιάδα και την Κουρούτα, καθώς και τον Νομό μου.

Έχω αποδείξει και πέρυσι ότι μπορώ να προχωρήσω στη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας.

Έτσι λοιπόν, προτίθεμαι την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους, να γίνει άμεσα η έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός μεγάλου Πανηλειακού. Που θα χτιστεί από την αρχή και με γερά θεμέλια θα γίνει μία ομάδα – πρότυπο.

Όπως κι εγώ τη θέλω και τη φαντάζομαι, αλλά και όλος ο κόσμος της. Έχω ήδη μιλήσει με τον δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και οι μελέτες για την αναμόρφωση του Σταδίου Πύργου. Με δημιουργία και σκεπαστής εξέδρας (ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία ενός σύγχρονου γηπέδου), αλλά και του απαραίτητου νέου αγωνιστικού χώρου.

Με τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων μπορώ να τα καταφέρω. Έχω δώσει δείγματα γραφής για την ομάδα και τον τόπο μου και έχω όλη τη διάθεση να πετύχω σε αυτό το ΜΕΓΑΛΟ που ξεκινάμε».