Ο καιρός σήμερα

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά και στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα και τη Νότια Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ κατά τόπους ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το βράδυ κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές από τη νύχτα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι.

Συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

(meteo)