«Είμαστε… ΠΑΟΚ»

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα ήταν «ιδιαίτερο» για τον Στέλιο Ποζατζίδη. Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε ως βασικός με την φανέλα της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος. Κι αυτό το… ντεμπούτο συνδυάστηκε με μία αγχώδη, αλλά πολύ σημαντική νίκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στάθηκε σε αυτή την πρώτη παρουσία του ως βασικός στο πρωτάθλημα, μίλησε για το ματς με την Κέρκυρα, αλλά και για τη συνέχεια.

«Προσπάθησα να ανταποκριθώ σε όσα είχε ζητήσει ο προπονητής μας πριν από το παιχνίδι. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι η νίκη», είπε αρχικά ο Ποζατζίδης και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Οι αντίπαλοί μας, έκλεισαν πολύ τους χώρους και δεν καταφέραμε να παίξουμε από τα πλάγια, από τα άκρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το μότο μας».

Για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την διακοπή των εορτών ανέφερε: «Θα πάμε για τη νίκη τόσο στα Γιάννινα όσο και στη Λιβαδειά. Σίγουρα υπάρχει κούραση στην ομάδα, αυτή φαίνεται, όμως πιστεύω ότι έχουμε τα αποθέματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. ΠΑΟΚ είμαστε και με τη νοοτροπία του νικητή θα διεκδικούμε το καλύτερο».