«Με απέλυσε ο Γαλανός…»

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στη περίπτωση του Σίντι Σανιά στον Άρη που αποτελεί πλέον παρελθόν από τον σύλλογο πριν καν γίνει… παρόν!«Με απέλυσε ο Γαλανός» έγραψε στο facebook ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής!

Όλα ξεκίνησαν όταν στη σημερινή συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό του έγινε γνωστό ότι θα πρέπει να μεταβεί είτε στο Παρίσι, είτε στην πατρίδα του, για να εξασφαλίσει τη βίζα και να ξεκινήσει η γραφειοκρατική διαδικασία για βγει το δελτίο του. Ο Σενεγαλέζος ζήτησε να πληρωθεί Νοέμβριο και Δεκέμβριο και στη συνέχεια να ταξιδέψει, παρότι του δόθηκαν εγγυήσεις από την πλευρά του Άρη για πληρωμή αφότου διευθετηθεί το θέμα.

Ο Σανιά έχει εισπράξει 28.000 ευρώ, χωρίς να έχει παίξει ακόμη. Αυτό υπ0στήριξε η διοίκηση του Άρη που  δεν θέλει να «πετάξει» αυτά τα χρήματα και του εγγυάται ότι φέρνοντας τη βίζα θα του καταβάλλει τους δυο αυτούς μήνες.

Ο Σενεγαλέζος ήταν αμετάπειστος ζητώντας πρώτα την εξόφληση του για τους δύο μήνες, ποσό κοντά στις 9.400 ευρώ και ΄’επειτα να ταξιδέψει στη Γαλλία.

Τελικά, η συνάντηση δεν απέφερε καρπούς με τον ίδιο να ποστάρει στο facebook το εξής μήνυμα:

«Bye bye Aris …hey gays i told you after gael nduludu i will be the next.Thanks Galanos to fired me» δηλαδή,   «Αντίο Αρης. Σας είπα μετά τον Γκαέλ Νλουτνούλου θα είμαι ο επόμενος. Ευχαριστώ τον Γιώργο Γαλανό που με απέλυσε…».