Μεταγραφές : Ο Ουσέρο και οι άλλοι

Σε 15 μέρες ξεκινά η μεταγραφική περίοδος κι όσο πλησιάζει, τα ονόματα θα δίνουν και θα παίρνουν.

Σήμερα; παίζει το όνομα του Φερνάντο Ουσέρο, για τον οποίο το Thessports έγραψε, προχθές (δείτε εδώ) κι αυτή η πληροφορία προέκυψε από την Κύπρο, καθώς ο Ισπανός χαφ είναι στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Είναι γνωστό ότι ο 31χρονος Ουσέρο είναι προς αποχώρηση από τον Αστέρα, οι Αρκάδες προσπαθούν να τον “σπρώξουν” για να πάρουν κάποια χρήματα πριν λήξει το συμβόλαιό του (λένε πως έχει ρήτρα 250.000 ευρώ, αλλά προφανώς τον δίνουν με λιγότερα), και ο προπονητής τους Στάικος Βεργέτης, μιλώντας σήμερα στο Αθλητικό Metropolis, επισήμανε ότι ο παίκτης δεν είναι στην αποστολή γι΄ αυτή την αγωνιστική, καθώς το μυαλό του δεν είναι στον Αστέρα.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Ουσέρο, που παίζει για 4η χρονιά στην Τρίπολη δεν είναι (ακόμη) μεταγραφικός στόχος. Το όνομά του απλώς έχει ακουστεί στην Τούμπα, όπως και πολλά άλλα, στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι είναι διαθέσιμος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα. Αν προκύψει κάτι, θα προκύψει, αργότερα, αν κι εφόσον δεν προχωρήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα. Πέραν του γεγονότος ότι οι θέσεις που ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες είναι λιγό – πολύ γνωστές (κεντρικός αμυντικός, χαφ, άκραιος επιθετικός), ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για συγκεκριμένο παίκτη.

Λίστα παικτών που έχουν προταθεί υπάρχει, απόφαση για να γίνει κίνηση για την απόκτηση συγκεκριμένων παικτών, δεν υπάρχει ακόμη. Αυτό θα γίνει μετά την συνεργασία Αναστασιάδη – Βρύζα.