Με κόσμο στα Γιάννενα – Το παρασκήνιο

To μεσημέρι της Τετάρτης θα τελειώσει αυτό το μίνι σίριαλ που κράτησε 5-6 μέρες και αφορά την μετακίνηση ή μη, των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τελικά τα 600-700 εισιτήρια, που ζήτησε στη σύσκεψη της Πέμπτης, και αρχικά είχε αρνηθεί η αστυνομία. Ο λόγος;

Η αστυνομία έδωσε απαγορευτικό, επειδή στο πέταλο των φιλοξενουμένων δεν υπάρχουν καθίσματα, όπως προβλέπεται για να ανοίγει μία θύρα.

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιήθηκε αμέσως κι αφού η Λίγκα επιβεβαίωσε πως δεν μπορούν να δοθούν εισιτήρια σε κερκίδα που δεν έχει καθίσματα, επικοινώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ζητώντας ουσιαστικά να μεριμνήσει να τοποθετηθούν καθίσματα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έφερε αντίρρηση, θεωρώνοντας πως από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα άλλα εμπορικά παιχνίδι, θα αποσβέσει το κόστος. Αφού η Λίγκα επιβεβαίωσε (γι΄ αυτούς δεν είναι όλα αυτονόητα) ότι θα δώσει το ΟΚ να δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, εφόσον μπουν τα καθίσματα, τελικά το πρωί της Τρίτης ο ΠΑΣ άρχισε να τοποθετεί το καθίσματα, που είχε παραγγείλει τη Δευτέρα…

Σήμερα θα γίνει η αυτοψία από την αστυνομία, κι εφόσον η κερκίδα είναι όπως πρέπει, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 600-700 εισιτήρια των 10 ευρώ.