Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (19/01, 19:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, σ’ ένα ματς πάντα ιδιαίτερο για τη Θεσσαλονίκη. Μόνο που αυτή τη φορά, υπάρχει κι έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν στους τρεις βαθμούς και την τέταρτη θέση, τον σημερινό αντίπαλό τους. Οι δε φιλοξενούμενοι επιθυμούν να το αποφύγουν και ταυτόχρονα να μην μείνουν κι άλλο πίσω στην προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Στον Άρη, τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν είναι λίγα, καθώς μπορεί ο Φρίντεκ να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες, αλλά παραμένει αμφίβολος, ενώ εκτός έμειναν ο Μάγιο που τραυματίστηκε στην προθέρμανση της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο Μοντόγια που αποβλήθηκε, οι Ντιαντί-Σαβέιρο που επίσης αποχώρησαν με πρόβλημα από το ματς του «Καραϊσκάκης», καθώς και οι Ρόουζ, Χουάνκαρ. Νέο πρόσωπο ο Χάμζα Μεντίλ, που αποκτήθηκε μεσοβδόμαδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:
Κουέστα, Σίντκλεφ, Φατόρε, Φρίντεκ, Μεντίλ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Ζουλ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Κουάισον, Μορόν, Φετφατζίδης.
Στον ΠΑΟΚ, επίσης υπάρχουν απουσίες για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με πρώτη τη δική του μιας και είναι τιμωρημένος. Λόβρεν, Ζίβκοβιτς και Κόλεϊ είναι εκτός με τραυαμτισμός, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Τόμας Μουργκ που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Σέρχιο Πένια θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Αναλυτικά η αποστολή:
Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Πένια, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.