Γεωργιάδης, και στο βάθος Σάντος

Ο Χουμπ Στέφενς εδώ και λίγα λεπτά αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στη θέση του θα καθίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη.

Είναι ειλημμένη η απόφαση, να παραμείνει ως υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι ο 42χρονος μέχρι σήμερα βοηθός του Στέφενς και να οδηγήσει την ομάδα τόσο στα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, όσο και στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Την λύση αυτή έχουν προκρίνει οι Τσιστιακόφ και Βρύζας, και αποδέχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Θεωρήθηκε πως είναι καλύτερα να μην πάει ο ΠΑΟΚ σε αναζήτηση προπονητή τώρα, αλλά να συνεχίσει με τον Γεωργιάδη, που δοκιμάστηκε στα περσινά πλέι οφ και να γίνει η επιλογή το καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν, προπονητής του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν θα είναι ο Φερνάντο Σάντος. Με τον Πορτογάλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία συμφωνία, παρά τα όσα λέγονται κι ακούγονται. Συζήτηση μπορεί να έχει γίνει, συμφωνία δεν υπάρχει.

Η διάθεση για συνεργασία υπάρχει και στις δύο πλευρές, θα πρέπει, όμως, να προχωρήσουν και στα επόμενα στάδια, για πάρει σάρκα και οστά η επιστροφή του Σάντος στην Τούμπα, μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.