«Ήθελε να πάρει τα λεφτά και να φύγει;»

Μετά την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη και ο επικεφαλής του, ο Γιώργος Γαλανός, τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σιντί Σανιά. Αναφέρθηκε στο θέμα με τη βίζα του παίκτη, το οικονομικό μέρος, ενώ κάλεσε τον παίκτη να λύσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τα χαρτιά του και να επιστρέψει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Εδώ και 23 μέρες ζητούσαμε το διαβατήριο του Σανιά, όχι μόνο εμείς, αλλά το προπονητικό τιμ. Θέλω να ξέρετε πως τις αποφάσεις δεν τις παίρνω μόνος, όλοι μαζί αποφασίζουμε. Εγώ δεν βγάζω στον Σανιά διαβατήριο. Όταν αποφασίσαμε να πάμε Γ’ Εθνική, κάναμε έναν δικαστικό αγώνα για να μπορέσουν να παίξουν οι ξένοι. Για πείτε μου, αν κερδίζαμε το δικαστήριο, που θα πήγαιναν αυτά τα λεφτά; Πληρώνουμε τα λάθη των άλλων. Αν το κερδίσαμε, επειδή το χάσαμε, τι θα γινόταν; Πάλι δεν θα μπορούσαμε να τον έχουμε.

Αν μας ακούει ο παίκτης, θέλω να ξέρει ότι τον θέλουμε. Ας φέρει τη βίζα και ας έρθει να παίξει. Εμείς του είπαμε πως θα του εξασφαλίσουμε τα έξοδα για να βγάλει την βίζα. Τι πιο ξεκάθαρο; Όταν ανέλαβα την ομάδα του Άρεως, όλοι οι άλλοι κάνανε διάφορα έξοδα. Τζάμπα λεφτά. Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι με τον παίκτη. Μήπως λοιπόν ο Σανιά ήθελε να πάρει τα λεφτά να φύγει;
Εμείς θέλουμε τον Σανιά, αν μας ακούει να πάει να βγάλει την βίζα και να έρθει να παίξει στον Άρη. Εμείς δεν πάμε να κάνουμε κακό, καλό θέλουμε να κάνουμε στον Άρη. Ο προπονητής του ζητούσε το διαβατήριο. Αν τον σταματήσει η Αστυνομία τι θα γινόταν; Θα πήγαινε φυλακή; Βίζα δεν είχε, διαβατήριο δεν είχε, τι θα γινόταν; Μήπως εφόσον ήξερε ότι δεν μπορεί να παίξει, ήθελε να πάρει τα λεφτά και να φύγει; Ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτης, έπαιρνε 4.700 ευρώ το μήνα. Εμείς όμως τον διώξαμε. Όλους θα τους διώχναμε. Να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος».