Η θέση του Κάμπος για τον Σανιά

Όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα της αποχώρησης του Σιντί Σανιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις κατέθεσε την δική του θέση για όλα όσα έγιναν με τον Σενεγαλέζο μέσο.

Για το αν συμφωνεί με την αποχώρηση του παίκτη, είπε: «Ολες αυτές οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες, τις σκεφτόμαστε και οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, όχι μόνο από ένα άτομο».

Για το αν ήθελε τον Σανιά και αν η απόφαση για την αποχώρησή του λήφθηκε από κοινού με τον Γαλανό ανέφερε: «Οταν ήρθα εδώ, ήταν στην ομάδα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. Εκανε προπονήσεις κάθε μέρα, αλλά η απόφαση πάρθηκε από το μάνατζμεντ του κλαμπ, από τη διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες. Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν».

Για το αν πιστεύει πως είναι πλήγμα η αποχώρηση του Σενεγαλέζου τόνισε: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά, αλλά για το παιχνίδι. Οποια απόφαση είναι να παρθεί, θα τη δούμε από τον Ιανουάριο».

Για τον αγώνα επεσήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας. Τους μελετήσαμε πολύ καλά και προετοιμάσαμε το κατάλληλο πλάνο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Δεν αστειευόμαστε. Ημασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δώσαμε επτά επίσημα παιχνίδια. Φέραμε μόνο μία ισοπαλία και αυτό δείχνει την ισοπαλία της ομάδας».

Για το αν θεωρεί την σημερινή εμφάνιση ως την καλύτερη φετινή του Άρη απάντησε: «Δεν θέλω να πω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλή. Πολύ καλή εμφάνιση, έξυπνη στρατηγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κατοχή της μπάλας, καλές επιθέσεις και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει ευκαιρίες. Είχαν βέβαια κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις, είναι δική μου ευθύνη».

Για την αλλαγή του Καρατζιοβαλή είπε: «Εκανε ένα τεστ πριν τον αγώνα. Είναι πολύ έμπειρος. Του έδωσα το δικαίωμα να μου πει κατά πόσο είναι έτοιμος και στις στιγμές που έπρεπε να φανεί, ήταν πολύ καλός. Και επειδή στο τέλος δεν είχαμε πολύ πίεση, δεν ήθελα να επιβαρύνω τον τραυματισμό του και για αυτό έβαλα τον Μπαϊμάκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα, Νίκος Παπανώτας δήλωσε: «Δώσαμε την δυνατότητα στον Άρη να δημιουργήσει αλλά κλείσαμε τους χώρους. Είχε πέντε τελικές αν και είχε την κατοχή. Δύο φάσεις αυστηρές έκριναν την αναμέτρηση. Ο Φιλώτας έχασε με δύο πέναλτι από τον Άρη και αυτό με κάνει περήφανο. Σύμφωνα με τις τελικές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αλλά με τις φάσεις αυτές το θεωρώ άδικο».