Μικρά-μικρά από το Βικελίδης!

* Προς το παρόν ο Άρης βρίσκεται μόνος-πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την άνετη νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα με 2-0 και την αναβολή των παιχνιδιών Καβάλα-Βυζάντιο και Σουφλί-Πανσερραϊκός.

* Όμορφη εικόνα οι φίλαθλοι της Θύελλας που ταξίδεψαν οργανωμένα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Περίπου 50 στο σύνολο τους δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα τους.

* Όσοι επέλεξαν πάντως να φωνάξουν παρών στο γήπεδο για λογαριασμό του Άρη ζέσταναν την συννεφιασμένη και κρύα ατμόσφαιρα με το αδιάκοπο τραγούδι τους.

* Προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι αναβλήθηκαν τα παιχνίδια σε Καβάλα και Σουφλί λόγω ακαταλληλόλητας των γηπέδων. Και ιδίως στο Σουφλί στο οποίο ο Άρης θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή. To γήπεδο του Σουφλίου είχε πλημμυρίσει από τις βροχές και είναι απορίας άξιον αν θα ξαναγίνει… γήπεδο μέχρι την Κυριακή.

* Θα πρέπει να γυρίσει κανείς πολύ καιρό πίσω για να δει πότε ο Άρης κέρδισε τελευταία φορά δύο πέναλτι σε ένα παιχνίδι.Και τα δύο τα αξιοποίησε ο Μάουρο Πόι που αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

* Το ζεστό χειροκρότημα απέσπασαν και οι Καπνίδης, Γκίνο και Καρατζιοβαλής όταν έγιναν αλλαγή. Η πρώτη αλλαγή του Άρη έγινε στο… 86΄, δείγμα της άνετης επικράτησης των “κίτρινων”.

* Αυστηρά χαρακτήρισε τα πέναλτι ο Νίκος Παπανώτας, τεχνικός της Θύελλας, που αποδέχθηκε όμως την ανωτερότητα του Άρη.