Εγινε «θέμα» παντού!

Τα νέα για τη λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς έφτασαν πολύ γρήγορα στην Ολλανδία και στην Γερμανία, όπου ο Ολλανδός έχει κάνει καριέρα ως προπονητής. Τα περισσότερα ολλανδικά Μέσα ξεπερνώντας το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκονται στο γεγονός πως «ο Στέφενς δεν κατάφερε να κάνει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή του τίτλου», καθώς όπως αναφέρουν «μπορεί η ομάδα του Στέφενς να είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα», αλλά επισημαίνουν πως «η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι τεράστια και ο τίτλος έχει χαθεί».

Η «De Gelderlander» με ανταπόκρισή της από το Ηράκλειο τονίζει ότι «η διοίκηση του ΠΑΟΚ χρέωσε στον Στέφενς την απώλεια της νίκης στον αγώνα με τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, κάτι που το τελευταίο διάστημα έχει επαναληφθεί».

huub02

Η ιστοσελίδα «soccernews.nl» στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως «ακόμη αναζητείται ο διάδοχος του Στέφενς», καθώς δεν γνώριζε τα περί Γεωργιάδη, ενώ γράφει ότι «αβέβαιο είναι το μέλλον και του Τόνι Λόκχοφ».

Η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com» πάει λίγο πιο μπροστά την σκέψη της τονίζοντας στον τίτλο του κειμένου για την απομάκρυνση Στέφενς από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μάρτενς έχασε τον προπονητή του»!

huub04

Αναφορές και δημοσιεύματα υπάρχουν και σε γερμανικά Μέσα με το Kicker στην ηλεκτρονική έκδοσή του να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το διαζύγιο με Στέφενς, ενώ και στην Πορτογαλία ασχολούνται με την απόλυση του Ολλανδού προπονητή με τον O Jogo να γράφει «Ο ΠΑΟΚ απομακρύνει μετά από 8 μήνες τον Στέφενς».