Ένας ευτυχισμένος πρόεδρος

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήταν στο Καυτανζόγλειο το απόγευμα στο παιχνίδι του Ηρακλή με την Ζάκυνθο και πανηγύρισε δια ζώσης άλλη μία νίκη της ομάδας του!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή δεν έκρυβε τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα πήγε μέσα στα αποδυτήρια για να μιλήσει στην ομάδα και να δώσει συγχαρητήρια για την νίκη και την παραμονή στην κορυφή!

«Ήταν πραγματικά μια απίθανη εμπειρία για εμένα, να βρίσκομαι εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα από τη νευρικότητα, άλλαξα τέσσερις θέσεις. Στο δεύτερο πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις μια καλή ομάδα, με τόσο καλά παιδιά και έναν τόσο καλό προπονητή», δήλωνε νωρίτερα ο Παπαθανασάκης στην κάμερα του ΟΤΕ Sports, που αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

«Αυτή τη στιγμή, τα χέρια μας είναι δεμένα, γιατί μπορούμε να κάνουμε μόνο μία μεταγραφή, αλλά εάν μας το ζητήσει ο προπονητής θα κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε ο Παπαθανασάκης, ο οποίος αστειεύτηκε, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι εύκολο να διοικεί εξ αποστάσεως, αφού ζει μόνιμα στον Καναδά.

«Δεν με προβληματίζει και τόσο. Αρκεί να σας πω, ότι το τηλέφωνο μου τον τελευταίο μήνα, ήταν 1000 δολλάρια», απάντησε.