Λίνο: «Μπορώ ακόμα να προσφέρω…»

O ΆΛβες Λίνο παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του τη Βραζιλία και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα την ευρωπαϊκή του εμπειρία, την παρουσία του στο πρωτάθλημα της χώρας του αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και στα 37 του είναι έτοιμος να προσφέρει.

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι για μένα μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που κερδίζει συνέχει το δικό της… μερίδιο στην Ευρώπη. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια εκεί και κέρδισα τον σεβασμό όλων των Ελλήνων και κυρίως των φιλάθλων της ομάδας. Όμως και στην Πόρτο τα δύο χρόνια ήταν αρκετά για να ταυτιστώ με τον σύλλογο», είπε ο Λίνο

Για το ότι δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο: «Είμαι χωρίς σύλλογο αυτή την στιγμή αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Για την καριέρα του στην Βραζιλία είπε: «Ειδικά στην Σάο Πάολο είχα την τύχη να παίξω με πολύ καλούς παίκτες όπως ο Κακά, Ο Λουίς Φαμπιάνιο, ο Ροζέριο Σένι και με άλλους και εξακολουθώ να έχω πολλούς φίλους εκεί. Στην Φλουμινένσε είχα έναν τραυματισμό που με εμπόδισε να προσφέρω όσα ήθελα. Στην Μπαία έκανα μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου στην Βραζιλία. Είχα έξι γκολ και πολλές ασίστ».

Για το μέλλον του αν και είναι 37, είπε: «Aν σήμερα μπορώ να λέω πως έχω ένα καλό βιογραφικό είναι επειδή έκανα καλά πράγματα στο παρελθόν. Είμαι 37 χρονών αλλά ακόμα μπορώ να παίξω και να προσφέρω σε οποιονδήποτε σύλλογο».