«Περιμένω τις εξελίξεις με ΠΑΟΚ»

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μίλησε ο Φερνάντο Ουσέρο σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στον Δικέφλαο και περιμένει την ενημέρωση του μάνατζερ του που έχει αναλάβει αποκλειστικά την υπόθεση.

Για το αν θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά. Είναι μία μεγάλη ομάδα και αποτελεί φιλοδοξία κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο με ιστορία. Αυτή είναι η επιδίωξη και η σκέψη κάθε ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε ένα γήπεδο γεμάτο, όπως είναι η Τούμπα, με τόσους πολλούς και ένθερμους οπαδούς να τον επευφημούν και να τον στηρίζουν. Είναι γνωστή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για τις διαπραγματεύσεις: «Με ενημερώνει ο ατζέντης μου. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, απλά ξέρω ότι υφίσταται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις, άλλα δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο», σχολίασε.