Μια ακόμα, ακριβή, μεταγραφή Έλληνα επιθετικού έχει το «μενού» της σημερινής (3/2) ημέρας, καθώς μετά τα 26 εκατομμύρια που ξόδεψε η Μπράιτον για να κάνει δικό της τον Στέφανο Τζίμα (τα 22.5 από αυτά πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ), η ιταλική Κόμο ετοιμάζεται να καταβάλλει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει τον Τάσο Δουβίκα.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιαλούνκα Ντι Μάρζιο, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας τα έχει βρει σε όλα με τη Θέλτα για την απόκτηση του Έλληνα φορ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αντρέ Μπελότι, που παραχωρήθηκε στη Μπενφίκα.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, οι Ιταλοί θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους 13.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου.