Κοροβέσης: Είχαμε σιγουριά

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Νίκος Κοροβέσης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova στάθηκε στην σιγουριά που είχε αυτός και οι συμπαίκτες του για την νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Για το γκολ που σημείωσε: Ήταν ένα ξέσπασμα. Ήθελα πολύ το γκολ για να μπορέσω να πάρω τα επάνω μου μετά τον τραυματισμό. Το χάρηκα πάρα πολύ.

Τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ: Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Να περιμένουμε τον ΠΑΟΚ και να μην δεχθούμε φάσεις. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Έτσι έγινε στα δύο πρώτα γκολ. Έγινε όπως τα περιμέναμε. Η ομάδα ήταν αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό. Είχαμε σιγουριά για τη νίκη και τα καταφέραμε.

Ήταν μία ηχηρή “σφαλιάρα” με τον Λεβαδειακό. Μας ξύπνησε. Έχουμε δείξει από τότε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Εμείς κατά τα άλλα ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί προβλήματα παίζοντας σε μικρούς χώρους. Αφοσιωθήκαμε σε ένα πλάνο και ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Δεν περιμέναμε το 3-0, αλλά ήμασταν βέβαιοι για την επικράτησή μας.