Απόπειρα δωροδοκίας Χαϊκάλη

O Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη, πως έχει στα χέρια του υλικό το οποίο έχει κατατεθεί στην Δικαιοσύνη για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος είπε:  «Έχω δει απόπειρα δωροδοκίας σε βουλευτή και αποδείχτηκε ότι είχε χρηματιστεί κι άλλος», συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για μεταγενέστερη της κ.Ξουλίδου υπόθεσης ενώ αργότερα αποκάλυψε το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη. “Αν αυτά τα πράγματα δεν ήταν κατατεθειμένα στη Δικαιοσύνη δε θα τα έλεγα. Δεν είναι υποχρεωτικό όλα αυτά να προέρχονται από συγκεκριμένη πολιτική δύναμη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται για πολιτικούς. Με ρωτάτε για κάτι που θα δει ο κόσμος άμεσα. Δεν ξέρω το πρόσωπο”, είπε σχετικά.

Τους ισχυρισμούς αυτούς επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χαϊκάλης σε τηλεφωνική του παρέμβαση:  «Είναι αληθές, τα στοιχεία υπάρχουν στον εισαγγελέα εδώ και 15 μέρες. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό. Δεν είναι άτομο ευρέως γνωστό, είναι από τον επιχειρηματικό κύκλο είπε και συμπλήρωσε: «Περιμέναμε την δικαιοσύνη να επέμβει για να το δημοσιοποιήσουμε. Το υλικό το έδωσα στον Λάκη γιατί του έχω εμπιστοσύνη και για να διορθώσει το υλικό από τυχόν παράσιτα. Έχω δώσει κατάθεση στον Εισαγγελέα εφετών κ. Παναγιωτόπουλο, και είναι γνώστης ο προϊστάμενος κ. Ντογιάκος. Υπάρχουν στοιχεία και υλικό. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ», αποκάλυψε και συνέχισε: «Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».