Τσόχλας:«Να κάνουμε την υπέρβαση»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την συνέχεια στο Eurocup μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόλλων Τσόχλας και είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει το όραμα της παρουσίας στον τελικό, όμως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αν καταφέρουμε και κάνουμε την υπέρβαση, θα είναι θαυμάσιο για όλον τον κόσμο που ασχολείται με την ομάδα. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσης».

Για το διπλό στο Μαυροβούνιο: «Με νίκες όπως αυτή που σημειώσαμε στην Ποντγκόριτσα, αλλάζουμε το μέταλλο της ομάδας. Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι που για κάποιους ήταν αδιάφορο για εμάς. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι ίσως προτιμούσαμε να βγούμε τρίτοι στον όμιλό μας. Εμείς όμως δείξαμε ότι μπήκαμε στο γήπεδο για να το κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί σημειώσαμε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και βγήκαμε δεύτεροι. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και ότι είχαμε πετυχημένη πορεία. Αξίζαμε την πρόκριση και το δείξαμε. Δεν πήγαμε σε ισοβαθμίες ούτε και περιμέναμε αποτελέσματα άλλων».

Για την συνέχεια στο Eurocup τόνισε: «Είμαστε σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο με ομάδες που έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Η Κίμκι πιστεύω είναι επιπέδου Ευρωλίγκα και είναι το φαβορί στον όμιλο. Είναι η Κουμπάν της δεύτερης φάσης για εμάς. Έχει τεράστιο μπάτζετ και παίκτες με ανάλογη εμπειρία που πρωταγωνιστούν πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Η Λιμόζ είναι ομάδα που έρχεται από την Ευρωλίγκα και έδειξε καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στην διοργάνωση, ειδικά στην έδρα της. Η Καντού είχε ανάλογη εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως στην πρώτη φάση που επίσης δεν ήμασταν φαβορί. Πιστεύω ότι η λογική μας σε αυτή τη φάση θα είναι ό,τι περισσότερο έρθει, καλοδεχούμενο».