By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Zορίστηκε κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Zορίστηκε κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Τhessports
Last updated: 16/02/2025 19:14
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Αν και «ζορίστηκε» πολύ στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Βόλο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League κι έβαλε «φρένο» στο αρνητικό σερί τριών ηττών που μετρούσε στους τελευταίους αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 20’ με τον Ίνγκι Ίνγκασον και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 55’ με μακρινό σουτ του Τσέριν. Ο Βόλος ξαναμπήκε στο ματς στο 59’ με τον Χουάνπι, όμως το 2-1 έμεινε ως το φινάλε.

Υπό πολύ δυνατή βροχή -που ξεκίνησε με τη σέντρα- οι «πράσινοι» μπήκαν στο ματς με επιθετική διάθεση και στο 5’ είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα, όταν από καλή συνεργασία των Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, η μπάλα έφτασε στον Τσέριν που πλάσαρε με τη μία λίγο άουτ.

Στο 16’ το σουτ του Τετέ εκτός περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Κόβατς που μπλόκαρε σταθερά στη γωνία του, ενώ στο 20’ Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Σε εκτέλεση κόρνερ του Τσέριν ο Καλογερόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά, όμως ο Σφιντέρσκι πολύ έξυπνα έκανε ανάποδη γυριστή κεφαλιά ασίστ προς τον Ίνγκασον που με προβολή έκανε το 1-0 για τους «πράσινους», σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο 23’ από πολύ καλή συνεργασία των Τζούριτσιτς και Ουναΐ, ο Μλαντένοβιτς σούταρε με τη μία (με το δεξί), όμως ο Κόβατς έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό μετά το φαλτσαριστό πλασέ του Τετέ πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει αναζητώντας δεύτερο γκολ και στο 35’ είχε άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν από κλέψιμο του Σιώπη ψηλά, πάσα προς τον Κώτσιρα και σέντρα του τελευταίου, ο Τζούριτσιτς πήρε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Κόβατς έκανε σπουδαία επέμβαση στη γωνία του, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε άλλη μία καλή στιγμή όταν σε πολύ καλή αντεπίθεση, ο Μλαντένοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά, όμως το τελείωμα του δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 55’ οι «πράσινοι» έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Σε άλλη μια καλή συνδυαστική ενέργεια, ο Ουναΐ ελευθέρωσε την μπάλα για τον Τσέριν έξω απ’ την περιοχή, με τον Σλοβένο μέσο να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ που «αναπαύθηκε» στη δεξιά γωνία του Κόβατς για το 2-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Βόλος έβγαλε άμεσα «αντίδραση» μετά το δεύτερο «πράσινο» γκολ και στο 59’ μείωσε σε 2-1. Από πολύ ωραίο ένα-δύο των Χουάνπι και Κόσζτα, ο Ισπανός μέσος υποδέχθηκε ξανά την μπάλα και βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Ντραγκόφσκι, τον οποίο «έσκαψε» μειώνοντας το σκορ για τη ομάδα της Μαγνησίας.

Στο 63’ από ατομική ενέργεια και «γέμισμα» του Τζούριτσιτς προς τον Σφιντέρσκι, ο Πολωνός φορ «τσίμπησε» την μπάλα, όμως αυτή πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά μετά (67’), ο Βόλος έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα των «πράσινων» όταν από εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι, ο Γκιλ έφυγε μόνος του από πλάγια αριστερά και πλάσαρε, όμως ο Κώτσιρας έβαλε την κόντρα και γλίτωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: 27’ Ουναΐ, 39’ Κώτσιρας, 90’+2’ Γερεμέγεφ – 21’ Γκιλ, 39’ Κόσζτα, 48’ Φεράρρι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Τσέριν, Τετέ (89’ Νίκας), Ουναΐ (78’ Μαξίμοβιτς), Τζούριτσιτς (74’ Μαντσίνι), Σφιντέρσκι (74’ Γερεμέγεφ).
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Φεράρρι, Κόμπα (90’+2’ Κάτσικας), Προύντζος (83’ Κόντε), Χουάνπι, Λάμπρου (72’ Ασεχνούν), Γκιλ, Κόσζτα.

Σχετικά άρθρα

SL2: 16 προσφυγές ποδοσφαιριστών!
Συνεχίζει με προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Άρης: Προπόνηση με ευχάριστα
Στην τελική ευθεία για το φινάλε ο ΠΑΟΚ
Κ19: Τελικός ΠΑΟΚ – Άρης με VAR και… Λανουά
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έτσι είδε ο Λεβαδειακός τον θρίαμβο του επί του Άρη (pic)
Next Article Έτσι ξεκινά η Λαμία στην Τούμπα

Τελευταία νέα

Κουκ: «Ο Ηρακλής είναι ομάδα που θέλει να κερδίζει»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
15 May, 2026
Πρώην «Έλληνας» ο αντικαταστάτης του Μουρίνιο στην Μπενφίκα
ΔΙΕΘΝΗ
15 May, 2026
Τελικοί χάντμπολ: Στην Αθήνα με στόχο το break ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
15 May, 2026
«Οριστική η συμφωνία Μουρίνιο – Ρεάλ!»
ΔΙΕΘΝΗ
15 May, 2026
Follow US