«Καρέ» προβλημάτων στον Άρη

Τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων δύο εβδομάδων επέφεραν κούραση και καταπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, καθώς κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης έκαναν την εμφάνιση τους ενοχλήσεις σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ατματσίδης, Λιόλιος,Ρένια και Λιόνης θα εξεταστούν αύριο το πρωί απο τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου (21/12, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σουφλίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Πάουλο Κάμπος είναι οι Παναγιώτης Ατματσίδης, Νίκος Λιόλιος, Άντι Ρένια και Μίλτος Λιόνης.

Τόσο ο Ατματσίδης, που έχει σφίξιμο στη γάμπα όσο και ο Λιόλιος, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ οι Ρένια (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Λιόνης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) αποχώρησαν στη διάρκεια της προπόνησης.

Για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές θα γίνει αύριο το πρωί επανεκτίμηση της κατάστασής τους (θα τους δει και ο γιατρός του ΑΡΗ, Βαγγέλης Πανταζής). Πάντως, πιο σοβαρή δείχνει να είναι η κατάσταση του Ατματσίδη.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από τους υπόλοιπους τραυματίες της ομάδας μας οι Νίκος Γκόλιας (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) και Αλέξανδρος Χιντασέλι (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών) συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης της φυσικής του κατάστασης.
Για αύριο, Σάββατο, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ακριτική ομάδα.