Όχι στην ανακαίνιση, ναι στην μπουτίκ

Ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει να… ανοίγεται και στην Ελλάδα και τελευταία χρειάστηκε να πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις. Η μία πολύ σημαντική, αφορούσε το Μακεδονία Palace, η δεύτερη λιγότερο σημαντική, αφορούσε την επέκταση της μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το Μακεδονία Palace ήταν στα σκαριά μια μεγάλη ανακαίνιση, λόγω της οποίας θα έκλεινε για κάποιο διάστημα το ξενοδοχείο, προκειμένου να ανακαινιστεί εκ βάθρων. Ήταν μια μεγάλη δουλειά, οι συνεργάτες του την είχαν ετοιμάσει, είχαν βρει και την εταιρία, που θα την έκανε, αλλά για κάποιο λόγο, ο Ιβάν Σαββίδης τελικά είπε “όχι” και η ανακαίνιση πήγε στις καλένδες.

Πιο εύκολη ήταν η απόφαση για την επέκταση της μπουτίκ του ΠΑΟΚ, με το άνοιγμα δεύτερου καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Στην καρδιά της πόλης, στο “κόκκινο σπίτι” που αγόρασε ο Σαββίδης, ανοίγει κατάστημα, που θα πουλάει προϊόντα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για το PAOK FC City Store 1926, το οποίο σύμφωνα με μία πληροφορία ετοίμασε η εταιρία, που επρόκειτο να κάνει και την ανακαίνιση του Μακεδονία Palace.

To νέο κατάστημα πώλησης προϊόντων του ΠΑΟΚ, κάνει εγκαίνια την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής :

“Σε μια έτσι κι αλλιώς “ασπρόμαυρη” πόλη, ο ΠΑΟΚ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του να αποκτήσουν ένα ακόμη στέκι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Το νέο PAOK FC City Store 1926 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι και υπόσχεται να δυναμώσει τον παλμό του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Το πάρτι των εγκαινίων της νέας ολοκληρωμένης sports boutique, PAOK FC City Store 1926 στη γωνία των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας διοργανώνεται με τη βοήθεια του δημοφιλούς ραδιοφωνικού σταθμού Zoo Radio, του οποίου γνωστοί DJs θα παίξουν μουσική και θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Οσοι παραβρεθείτε μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να συμμετέχετε σε μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στο πάρτι των εγκαινίων, κερδίζοντας δώρα φανέλες και tablet του ΠΑΟΚ.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται απέναντι από την Αγία Σοφία, στο ιστορικό Κόκκινο Κτίριο (Αγίας Σοφίας 31-Ερμού). Το 1926 εκτός από το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ, σηματοδοτεί το έτος που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Αγίας Σοφίας, της εκκλησίας που θυμίζει σε όλους την Κωνσταντινούπολη και τις ρίζες μας.

Εσείς έχετε 1926 λόγους να επισκεφθείτε το PAOK FC City Store – 1926 ένα μοναδικό “ασπρόμαυρο” κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να νιώσετε μέρος μιας σπουδαίας ιστορίας που ξεκίνησε τότε, σφράγισε ολόκληρη την πόλη και εξαπλώθηκε στη Μακεδονία, στην Ελλάδα και πλέον φτάνει σε κάθε άκρη του πλανήτη!”.