Δικάζεται ο Μαρινάκης!

Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης!Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτρης Ζημιανίτης έκρινε πως η υπόθεση εισόδου του Μαρινάκη στα αποδυτήρια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να επανεξεταστεί από το εφετείο και έτσι άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης! Διαβάστε τι αναφέρεται στο δημοσίευμα τη sdna.gr

Δικάσιμο για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 πήρε η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη στο Εφετείο Αθηνών, όπου και θα εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της εισόδου των δύο ανδρών στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2013.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο β’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είχαν δικαστεί στις 28 Μαρτίου 2014 στο Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων. Συγκεκριμένα, οι δύο παράγοντες κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αθωώθηκαν τελικά από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2014, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτρης Ζημιανίτης, άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του ΣΤ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, παραπέμποντας την υπόθεση να εκδικαστεί εκ νέου και σε δεύτερο βαθμό.