Διάσταση με Κατσικά, αναμονή για Τσανδάρη

Σίριαλ από το πουθενά προέκυψαν στον ΠΑΟΚ, με τις υποθέσεις του Κατσικά και του Τσανδάρη, που δεν δέχονται τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και επιμένουν σε υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Σε ότι αφορά τον Κατσικά, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός προβάλει απαιτήσεις, που έχουν αιφνιδιάσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Κατσικάς ζητά για τετραετές συμβόλαιο, αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 220.000 ευρώ (!) συν τα μπόνους και θα αυξάνονται για κάθε χρόνο συμβολαίου. Το συμβόλαιο, που ζητά ο Κατσικάς για την επόμενη τετραετία, ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ καθαρά!!!

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, με την πίεση που ασκείται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, έχει φτάσει στις 170.000 ευρώ καθαρά το χρόνο συν μπόνους, και δεν φαίνεται σ΄ αυτή τη φάση να είναι διατεθειμένος να ανέβει.

O Κατσικάς, που είναι για 4η σεζόν φέτος στον ΠΑΟΚ, έχει σ΄ αυτή την τετραετία συνολικά 54 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ (5 γκολ), εκ των οποίων οι 39 είναι για το πρωτάθλημα.

Στη φετινή σεζόν, έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 6 στην Ευρώπη και 1 στο Κύπελλο…

Σε ότι αφορά τον Τσανδάρη, ο οποίος του έχει προτείνει επίσης τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 60.000 – 70.000 ευρώ το χρόνο και θα αυξάνονται σταδιακά, συν μπόνους. Η πλευρά του 21χρονου μέσου πιστεύει ότι ο Τσανδάρης πρέπει να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα, από την ώρα που είναι βασικός στον ΠΑΟΚ (έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος!).

Ο μάνατζέρ του, που είναι και μάνατζερ του Σκόνδρα, είναι σκληρό καρύδι, και συμπτωματικά είναι από τους μάνατζερ που κάνουν δουλειές με τον Ολυμπιακό, αφού είναι μάνατζερ του Μανιάτη, του Μπουχαλάκη και του Αυλωνίτη, καθώς και του Μανωλά, που (μοσχο)πουλήθηκε στη Ρόμα, φέρνοντας πολλά χρήματα στον Μαρινάκη.