Παγωμένα τα μεταγραφικά

To ημερολόγιο δείχνει 20 Δεκεμβρίου, σε 12 μέρες ξεκινά η μεταγραφική περίοδος, αλλά προς το παρόν τα μεταγραφικά είναι… παγωμένα και ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή, που στην Τούμπα έχει διαπιστώσει από τον… Αύγουστο ότι στο ρόστερ υπάρχουν σημαντικά κενά, θεωρητικά θα έπρεπε τώρα να είναι ήδη έτοιμες κάποιες μεταγραφές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, αυτό δεν ισχύει.

Τίποτα δεν δείχνει ότι στα πρώτα κρίσιμα παιχνίδια του Ιανουαρίου, με Πανιώνιο (03/01), Κέρκυρα για το Κύπελλο (07/01) και Αστέρα (10/01) θα υπάρχουν διαθέσιμοι νεοφερμένοι παίκτες.

Αυτό που μένει να γίνει, είναι μια εφόλης της ύλης συζήτησης Βρύζα – Αναστασιάδη για να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ και το ποιους παίκτες, πρέπει να αποκτήσει. Κάποιες επιφανειακές και αποσπασματικές συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, αποφάσεις προς το παρόν δεν υπάρχουν.

Σ΄ αυτή τη συζήτηση που θα γίνει μετά και το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα πέσουν και ονόματα στο τραπέζι και θα αποφασιστεί που θα στοχεύσει ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα, στόχοι υπάρχουν σε θεωρητικό επίπεδο, υπάρχουν λίστες με παίκτες που έχουν προταθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει.

Προς το παρόν, στα σχέδια είναι να αποκτηθούν, ένα χαφ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός. Αν θα κολλήσει και κάτι άλλο δίπλα στις βασικές ανάγκες, θα φανεί…