Τα πάντα για την κορυφή!

Ήταν ο σκόρερ του κρίσιμου γκολ με την  Κέρκυρα, είναι από τους παίκτες-κολώνες την φετινή σεζόν για τον Δικέφαλο! Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε που ψηφίστηκε ως mvp του αγώνα με την Κέρκυρα, παρέλαβε το βραβείο του και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται», είπε αρχικά, ενώ για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς τόνισε: «Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι” αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα».

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η άμυνα τελευταία: «Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό, τόνισε: «Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομαδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς».