Στα δικαστήρια σέρνουν Ερασιτέχνες την Ρεάλ!

Μπορεί μια ερασιτεχνική ομάδα, που αγωνίζεται στην 6η κατά σειρά κατηγορία της χώρας της, να απειλήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτρια κόσμου, μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Σαν Λορέντσο;

Γιατί να μην μπορεί αν έχει το δίκιο με το μέρος της;

Η Γερμανική Greifswalder SV 04 έστειλε ένα έγγραφο στην Ρεάλ Μαδρίτης, με το οποίο ζητά να της καταβάλει 60.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν στα τροφεία που πρέπει να εισπράξει, για την εκπαίδευση του Τόνι Κρόος!

Ο Κρόος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του, στην πρώην Ανατολική Γερμανία, την Greifswalder SC.

Στα 12,5 του χρόνια πήγε στις ακαδημίες της Μπάγερν και για τον μισό χρόνο που ήταν στην ομάδα του χωριού του από την ώρα που έκλεισε τα 12 (τότε αρχίζουν να μετρούν τα τροφεία), η ομάδα του δικαιούται ποσοστό από την μεταγραφή του από την Μπάγερν στην Ρεάλ.

Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα του χωριού του Κροος, πτώχευσε στο μεσοδιάστημα και αναγκάστηκε να κάνει επανεκκίνηση με άλλο όνομα, ωστόσο για την γερμανική ομοσπονδία, η σημερινή ομάδα, θεωρείται διάδοχος της ομάδας, που πτώχευσε, έτσι δικαιούται τα τροφεία.

Αν η Ρεάλ δεν της στείλει τις 60.000 ευρώ, τότε η ομάδα από το χωριό του Κρόος είναι αποφασισμένη να την κυνηγήσει δικαστικά!