«Ζούμε σε λάθος χώρα»

O Σπύρος Παπαθανασάκης ήρθε για να περάσει τις γιορτές στην Ελλάδα, με την ευκαιρία ζει από κοντά και τον Ηρακλή, είδε το παιχνίδι με την Ζάκυνθο, θα δει σήμερα και το παιχνίδι με την Λαμία, και φαίνεται πως έχει βρει τη χαρά του στη Θεσσαλονίκη! Ο πρόεδρος του Ηρακλή είναι στην Ελλάδα με την σύντροφό του και τον γιό του, που ήρθε πρώτη φορά εδώ, και δεν έκρυψε την χαρά του γι΄ αυτά, που ζει!

“Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι πάρα πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη. Ήρθε και ο γιος μου εδώ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μου είπε “πατέρα, εμείς ζούμε σε λάθος χώρα, εδώ έπρεπε να ζούμε”. Κι εγώ θέλω να έρχομαι περισσότερο εδώ, θα κοιτάξω να φτιάξω έτσι τις δουλειές μου στο Τορόντο, ώστε να μπορώ να μένω παραπάνω στην Ελλάδα” είπε ο Παπαθανασάκης, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο Παπαθανασάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, πιστεύει ότι θα καταφέρει να υλοποιήσει το όνειρο της ανόδους κι επισήμανε ότι το σημερινό ντέρμπι με την Λαμία, θα το δει από την Θύρα 10, μαζί με τους φανατικούς οπαδούς!

H ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα βίντεο από το τραπέζι που έκανε ο Παπαθανασάκης στην ομάδα και τον λόγο που έβγαλε αυτός και η σύντροφός του, με διερμηνέα τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Πορτουλίδη!

Δείτε το…