Ψάχνει τη… σκάλα στην Καρδίτσα

Ο Αγροτικός Αστέρας βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια και σήμερα το απόγευμα στην Καρδίτσα, θα δείξει αν οι βλέψεις του μπορεί να είναι ανοδικές ή θα περιοριστεί να παλέψει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του Ευόσμου απομακρύνεται αρκετά με μία νίκη, που αποτελέσει το εφαλτήριο για τα πιο ψηλά στρώματα κι από την άλλη θα βυθίσει μια από μια αντιπάλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Περικλής Αμανατίδης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση, στην οποία συμμετέχουν οι : Βοσνιάδης, Ταταρίδης, Μίλιτς, Πέεφ, Αθανασιάδης, Βελλίνης, Γεωργιάδης, Καθάριος, Καρακατσάνης, Καραντασιάδης, Κρυστάλλης, Νταμαρλής, Καπίας, Παλάσκας, Σαμουηλίδης, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλίδης, Χατζηλιάδης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 3μμ, την ίδια ώρα παίζουν Ζάκυνθος – Καλαμαριά, ενώ στις 4μμ ξεκινά το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Λαμία στο Καυτανζόγλειο.

Αύριο, παίζουν Εθνικός Σερρών – Λάρισα, Πιερικός – Φωκικός και Τύρναβος – Αιγινιακός. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μμ.

Η Βαθμολογία

1. Λαμία 23

2. Ηρακλής 22 (8)

3. Λάρισα 16 (8)

4. Ζάκυνθος 16 (8)

5. Ολυμπιακός Βόλου 13

6. Αγροτικός Αστέρας 10 (8)

7. Αιγινιακός 8

8. Καλαμαριά 8 (8)

9. Αναγ. Καρδίτσας 7 (8)

10. Εθνικός Σερρών 7 (8)

11. Τύρναβος 7

12. Φωκικός 66 (8)

13. Πιερικός 6 (8)