Επανέρχεται για Ινσαουσάλδε

Σενάριο επιστροφής του Χουάν Ινσαουράλδε στον ΠΑΟΚ εξυφαίνεται εκ νέου…

Όπως αποκαλύπτουν τα σημερινά “ΣΠΟΡ του Βορρά”, ο Αργεντίνος είναι στόχος του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς τα δεδομένα στην περίπτωσή του, έχουν αλλάξει.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μέχρι ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σπαρτάκ Μόσχας, θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και έχει μιλήσει ήδη με ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, βοηθά πολύ στην διαπραγμάτευση, συν το γεγονός ότι οι Μοσχοβίτες δεν φαίνεται πια να ποντάρουν πάνω του.

Ο Ινσαουράλδε ξεκίνησε βασικός στην Σπαρτάκ, έπαιξε στα πρώτα έντεκα παιχνίδια, στα επόμενα δύο ήταν στον πάγκο, και στα τέσσερα τελευταία ήταν εκτός αποστολής.

Ο δυναμικός Αργεντίνος είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι, αλλά τότε ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω, τώρα όμως, φαίνεται διατεθειμένος να το ψάξει περισσότερο. Αφενός γιατί στο κέντρο της άμυνας, η κατάσταση είναι κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, κι αφετέρου γιατί ο “Ελ Τσάκο” είναι δοκιμασμένη και γνωστή λύση, μειωμένου ρίσκου.

Στον σημερινό τύπο υπάρχει ένα ακόμη όνομα, του Αργεντίνου Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννενα, που αναφέρεται στην “Μέτροσπορτ”, αλλά από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ενδιαφέρον γι΄ αυτόν.