Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ mateco στην Πάτρα, καθώς γνώρισε την ήττα με 87-76 από τον Προμηθέα για την 20ή αγωνιστική της GBL.
Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ιταλός προπονητής του Δικεφάλου, Μάσιμο Καντσελιέρι, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του απέναντι στους Πατρινούς.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Δημήτρη Κατσίβελη και το επερχόμενο κρίσιμο ματς με την Φρίμπουργκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το βασικότερο θέμα ήταν το πώς παίξαμε στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλή πίεση. Δώσαμε έμφαση σε σουτ τριών πόντων. Οι πόιντ γκαρντ δέχθηκαν πίεση και δεν μπόρεσαν να περάσουν τη μπάλα μέσα στο καλάθι».
Για τον Κατσίβελη και την πρόκληση της Φρίμπουργκ:
«Πιστεύω ότι θα μπορέσει να παίξει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και με την ώθησή τους θα καταφέρουμε να προκριθούμε».