Η παιδική χαρά, κοστίζει ακριβά!

Τι ωραία εικόνα, αυτή των μικρών παιδιών, που μπαίνουν μαζί με τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ή συμμετέχουν σε κάποια χάπενινγκς πριν τους αγώνες;

Ωραία εικόνα, μόνο που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι δωρεάν!

Συμβαίνει στην Αγγλία και αυτή η είδηση που δημοσιεύτηκε στον “Guardian” προκάλεσε αρνητικά σχόλια. Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, 11 στον αριθμό, χρεώνουν τους γονείς των παιδιών, που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες.

H Λέστερ χρεώνει 190 ευρώ το παιδί, η ΚΠΡ και η Σουόνσι με 575 ευρώ. Στην Τότεναμ η είσοδος με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο στοιχίζει στον γονέα από 318 εώς 510 ευρώ, στην Γουέστ Χαμ, που είναι και η πιο ακριβή, 760 ευρώ!

Οι μεγάλες ομάδες, όπως οι ομάδες του Μάντσεστερ, του Λίβερπουλ, η Άρσεναλ κι η Τσέλσι, δεν χρεώνουν αυτή την… υπηρεσία.

Οι ομάδες που χρεώνουν, δικαιολογούν τη χρέωση, αναφέροντας ότι δίδεται υλικό στα παιδιά, όπως η εμφάνιση της ομάδας, υπογεγραμμένες μπάλες, αυτόγραφα και εισιτήρια του αγώνα για την οικογένεια…

Ένας Άγγλος βουλευτής, ονόματι Κλιβ Έφορντ, δήλωσε ότι αυτές οι πρακτικές των ομάδων είναι απίστευτες, την ώρα που οι ομάδες παίρνουν τόσα πολλά χρήματα από την τηλεόραση.

Δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται απ΄ αυτή τη χαρά, παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν πληρώσουν. Είναι αστείο”, είπε.