“Έζησα την περιπέτεια της Ελλάδας”

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης του Χουμπ Στέφενς από τον ΠΑΟΚ, τα γερμανικά και ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, άρχισαν να ασχολούνται μαζί του.

Δηλώσεις του μέχρι χθες προπονητή του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκαν στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Κολωνίας, την «Express». Στην ομάδα αυτής της πόλης, άλλωστε, έχει δουλέψει.

«Ήθελα να ζήσω την περιπέτεια της Ελλάδας και την έζησα. Σήμερα το βράδυ θα πιώ ένα κρασί με τη γυναίκα μου. Είμαι καλά» είπε ο Στέφενς στην «Express» και συμπλήρωσε :

«Εδώ στην Ελλάδα, το συναίσθημα μαζί πολύ μεγαλύτερο ρόλο, απ΄ ότι στη Γερμανία ή στην Ολλανδία. Έτσι όλα γίνονται πιο γρήγορα όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα. Τα συναισθήματα δεν πρέπει να οδηγούν σε αρνητικά πράγματα. Αλλά οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μου. Η ομάδα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει. Πρέπει να το συνειδητοποιήσω. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Ολλανδία. Τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω».

Μεταξύ άλλων, ο Στέφενς μίλησε και σε μέσο ενημέρωσης στην πατρίδα του.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θα καθίσω να προβληματιστώ γι΄ αυτό. Το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια κι αυτούς τους 8,5 μήνες πέρασα ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη» είπε ο Ολλανδός, ο οποίος τόνισε ότι ο αποκλεισμός από την Μπενφίκα δεν επηρέασε την τύχη του, γιατί «ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι εντάξει μ΄ αυτό» κι αναφέρθηκε και στους στόχους του ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αδύναμη, υπάρχει ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός φέτος, αλλά πολλοί απογοητεύτηκαν γι΄ αυτό το γεγονός», είπε.