«Περιμένουμε πέντε-έξι παίκτες…»

Ο Πάουλο Κάμπος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος. Δεν είναι μόνο το σημερινό αποτέλεσμα στο Σουφλί. Ο Αρης προέρχονται από διαδοχικά καλά παιχνίδια και πλέον έχουν κάνει «κατάληψη» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βραζιλιάνος τεχνικός, τόνισε μεταξύ άλλων πως περιμένει με… αγωνία και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αρχικά σχολιάζοντας το παιχνίδι είπε: «Ο Έβρος είναι μία καλή ομάδα, αλλά κάναμε και εμείς ένα καλό παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα ενωμένη».
Συνεχίζοντας τόνισε την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση: «Ηρθαμε με αρκετούς νεαρούς λόγω τραυματισμών, αλλά πάντα προετοιμαζόμαστε σωστά για αυτά τα παιχνίδια. Ευελπιστούμε τον Ιανουάριο να έχουμε άλλους πέντε-έξι παίκτες, για να γεμίσει το ρόστερ».

Ο Βραζιλιάνος ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο: «Τα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι, δίνουν όμως την καρδιά τους. Για αυτό και κερδίζουμε. Ενα ευχαριστώ και στον κόσμο για την στήριξη του. Ψυχολογικά, είναι σημαντικό να είμαστε πρώτοι στο τέλος της χρονιάς. Με το 2015 θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια, για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμάσουμε την ομάδα, ώστε να είναι πιο δυνατή».

Τέλος για τη διαιτησία είπε: «Μας αντιμετωπίζει φυσιολογικά, όπως τις άλλες ομάδες. Το επίπεδο των διαιτητών είναι καλό. Από την περίοδο που ήμουν στον Αστέρα, θυμάμαι που πολλοί μιλούσαν για τη διαιτησία. Είναι εύκολο να λες ότι έχασες λόγω της διαιτησίας και είναι δύσκολο να πεις ότι η ομάδα σου δεν άξιζε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Έβρου, Γιώργος Αραμπατζής, είπε μεταξύ άλλων: «Ο Άρης έβγαλε ενέργεια, δύναμη και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Το σκορ είναι βαρύ. Δεν έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Προέχει το ματς με τον Πανσερραϊκό, το οποίο είναι δύσκολο. Η νοοτροπία μας πάντως είναι πολύ λάθος. Αν δε το αλλάξουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης η απόφαση της ΕΠΟ για την τιμωρία μου είναι πολύ αυστηρή».

* Στη φωτογραφία ο Πάουλο Κάμπος με τη σύζυγό του που βρέθηκε στο γήπεδο.