«Θέλουν να μας σκοτώσουν δεν θα μπορέσουν»

  Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά με 1-2, και στην συνέντευξη τύπου πως όταν ο αντίπαλος θέλει να σε σκοτώσει δεν βγαίνεις μπροστά για να σε… σημαδέψει και τόνισε πως θα συνεχίσει τον… κλεφτοπόλεμο ως τον Μάιο για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα.

  «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά, Εμείς κοιτούσαμε και οι αντίπαλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα σταματήσω εδώ. Είπα και το καλοκαίρι ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Κι αυτό κάναμε σήμερα και βοήθησε πολύ και η Παναγία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και είπαμε ότι πρέπει να κρατηθούμε στην πρώτη θέση και να κερδίσουμε, παρά τις αντιξοότητες που γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν».

  Στη συνέχεια, υποστήριξε: «Βάλαμε γκολ, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, δεν ξέρω εάν ήταν και πέναλτι το άλλο. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο αντίπαλός μας ήταν πιο φρέσκος από εμάς. Πάντα οι αντίπαλοί μας έχουν μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω από μας. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά συμβαίνει. Θα έρχονταν και οι κάρτες και η ταλαιπωρία της ομάδας, από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, αλλά έβαλε το χεράκι της η Παναγία και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Και καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα σε όλους».

  Σε ερώτηση για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, όσο και να το θέλετε», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρετε καλά ότι απαγορεύεται, εγώ δεν θα παίξω κανενός το παιχνίδι. Όταν γνωρίζεις πως ο άλλος θα έρθει να σκοτώσει, δεν θα βγεις μπροστά του. Κρύβεσαι. Κι εμείς θα παίζουμε αυτόν τον κλεφτοπόλεμο, ως τον Μάιο μήνα».

  Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε ακόμα: «Εγώ έχω παρακαλέσει την Παναγιά, για να μου δώσει το πρωτάθλημα. Δεν ζήτησα τίποτα άλλο, το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλει είναι να μου δώσει κουράγιο και δύναμη, και σε εμένα και στα παιδιά, για να τα καταφέρουμε. Εσείς λέτε πως ο κόσμος αγανακτεί. Μπορεί να αγανακτεί, όμως, αν κάνουμε κι εμείς το ίδιο, θα γίνει αυτό που σου είπα πριν. Θα βγούμε μπροστά σε αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν. Όσο και να πιέζετε λοιπόν, εγώ δεν το θα κάνω ποτέ αυτό».

  Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, πρόσθεσε επίσης: «Είμαι 61 χρονών κι έχω παίξει ποδόσφαιρο ως τα 38 μου. Έχουν δει τα ματάκια μου πολλά. Εδώ και είκοσι χρόνια, σαν προπονητής, επίσης έχω δει πολλά. Σαν αυτό το πράγμα που είδα σήμερα, δεν έχω ξαναδεί. Όμως είμαι εδώ για αυτό. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω αυτά τα πράγματα. Δεν θα τους δώσω τροφή».

  Τέλος, ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», ανέφερε: «Όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και γυρίσετε πέντε μήνες πίσω και δείτε τι λέγατε και τι γράφατε, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά που είμαστε εδώ. Έχουμε πίστη, προχωράμε, να είναι η Παναγία μαζί μας. Όταν είναι, ότι και να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν θα μας σταματήσουν. Καλά Χριστούγεννα κύριοι, ευλογημένα για όλους. Υγεία».