Εκνευρισμένος ο Σαλπιγγίδης

Δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για τις αποφάσεις του Ανδρέα Παπά ο οποίος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε τα εξής: «Σίγουρα είναι θετικό ότι αλλάζει το σκηνικό και είμαστε εμείς στη θέση να το αλλάζουμε. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό και ελπίζουμε να μην είμαστε τόσο άτυχοι στα προηγούμενα ματς».

Για τον λόγο  που οπισθοχώρησε ο ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο το 2-0, αλλά χωρίς να είναι δικαιολογία, ο διαιτητής σφύριξε πολλά φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού. Θεωρώ ότι με κάθε επαφή κέρδιζαν φάουλ οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν λέω πως δεν υπήρξαν φάουλ για εμάς, αλλά μου προκαλεί εντύπωση αυτό. Βάζω βέβαια μέσα και το ανθρώπινο λάθος, αλλά όχι και αυτό. Πιστεύω πως αυτοί ήταν οι λόγοι που οπισθοχωρήσαμε. Με αυτές τι φάσεις όμως εκνευρίζεσαι. Μας λείπουν παιδιά και υπάρχει κούραση».

Για τις δύο ήττες με Γιάννινα και Ξάνθη: «Ας είμαστε ρεαλιστές, πέρα από την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε κατά την διάρκεια της σεζόν θα έχεις στραβοπατήματα. Αυτές οι ήττες σίγουρα δεν ήρθαν και με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ ότι δεν είχαμε τόσο κακή εικόνα, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες κάναμε τα ίδια λάθη και στα δύο ματς».

Για το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μάντζιου: «Έχω ζήσει και τα δύο παιδιά, είναι αξιόλογα άσχετα ένα βγάζουν ένα προφίλ δυναμικό. Ο καθένας σκέφτεται με τον δικό του τρόπο και παθιάζονται. Ξέρουν και οι δύο ότι κάνουν λάθος. Ο πανηγυρισμός του ήταν ένα ξέσπασμα, μετά από τόσο καιρό που έλειπε η πίεση ήταν μεγάλη το ίδιο και η αντίδραση. Νομίζω ήταν της στιγμής».