Εκτός έδρας ντέρμπι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος σήμερα (29/3, 18:00) με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Ο Δικέφαλος με επιβλητική εμφάνιση έκανε το 1-0 στην σειρά, ύστερα από τη νίκη του με 27-22 και πλέον ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει την δεύτερη νίκη, και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη προετοιμάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και είναι απολύτως έτοιμο για να κάνει το 2-0 στην σειρά.
Οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:
«Είναι ο δεύτερος ημιτελικός της σειράς. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και πειθαρχία για 60 λεπτά, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την δεύτερη νίκη, που είναι και ο μοναδικός μας στόχος, ώστε να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».