«Αποκλείεται να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό δείχνει να το έχει μετανιώσει, καθώς πλέον αγωνίζεται στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που μεταξύ άλλων μίλησε στο  ART TV για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για:

-το τι ομάδα υποστήριζε παιδί:«Παναθηναϊκός από μικρός».

-το όνειρο που ήθελε να υλοποιήσει: «Όνειρο μου ήταν να παίξω στον Παναθηναϊκό όταν ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό βλέπεις έγινε… Κάλιο αργά παρά ποτέ»

-την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό:«Για να σου πω την αλήθεια, ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία μου επιλογή, δεν ήθελα να γυρίσω πίσω. Απλά σαν επαγγελματίας, δεν μπορούσα να του κλείσω την πόρτα. Περίμενα όμως τον Παναθηναϊκό, ήρθε η πρόταση και χωρίς πολλές σκέψεις υπέγραψα το συμβόλαιο».

-το αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό: «Αποκλείεται»

το ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε (σ.σ. Διαμαντίδης, Σπανούλης & Ναβάρο): «Πραγματικά πολύ δύσκολη ερώτηση. Εννοείται πως θα τους ήθελα όλους για συμπαίκτες, νομίζω όμως και δεν το λέω επειδή παίζω στον Παναθηναϊκό, τον Διαμαντίδη θα διάλεγα».

-το αν θα είναι στην Εθνική το προσεχές καλοκαίρι: «Θεού θέλοντος, θα είμαι. Άμα με καλέσει ο προπονητής, θα είμαι».

-το γεγονός πως τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Με πείραξε πραγματικά που δεν ήμουν στην Εθνική γιατί πιστεύω πως θα μπορούσα να βοηθήσω. Έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, μια ανανέωση προς το πολύ ευχάριστο, μια φρεσκάδα, κάτι το διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε κάτι πολύ καλύτερο».