Εξετάσεις απ΄ την τσέπη τους!

H Γ΄Εθνική είναι ερασιτεχνική, έχει πολλά προβλήματα, και οι παίκτες που αγωνιστικά ανήκουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και για κάποιους λόγους παίζουν στην Γ΄ Εθνική, είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστούν και να λειτουργήσουν.

Στον Άρη συμφώνησαν αρκετοί να παίξουν λόγω ονόματος, αλλά τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν τους επιτρέπουν να λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε.

“Στην Γ΄ Εθνική κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τα χρήματα, που έχεις συμφωνήσει. Ούτε συμφωνητικά υπάρχουν. Στον Άρη δεν πληρωνόμαστε όπως πρέπει κι επειδή ο κόσμος νομίζει διάφορα, οι παίκτες παίρνουν έναν μισθό και μ΄ αυτόν ζουν. Υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλεια, ουσιαστικά δεν είμαστε ασφαλισμένοι” είπε ο Παναγιώτης Ατματσίδης σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis.

Όπως είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, ένας συμπαίκτης του τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και για να κάνει μαγνητικη τομογραφία πλήρωσε το 70%-80% από την τσέπη του!

Επίσης ο εκ των αρχηγών των “κίτρινων” τόνισε πως υπάρχουν παίκτες της ομάδας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης “Πάμε σπίτια μας με άδεια χέρια ” είπε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στην ομάδα μετά τα Χριστούγεννα! Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και με άλλους συμπαίκτες του.