By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τι είπε ο Ηλιόπουλος για την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Ηλιόπουλος για την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 31/03/2025 12:36
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Από την ΑΕΚ διέρρευσαν μία δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου:

«Η ΑΕΚ στα πρώτα 60 λεπτά έπαιξε σαν την μεγάλη ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε. Δυστυχώς δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο επιβάλλει όλοι εδώ στην ομάδα, να κάνουμε αυτοκριτική. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα του χθεσινού αγώνα, είναι άτυχο, μη συμβατό με την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο 30λεπτο η ΑΕΚ παρέδωσε τα όπλα, μετά το γκολ του Κωνσταντέλια.

Στα δύο τρίτα του αγώνα, η ΑΕΚ είχε αναμφισβήτητη κυριαρχία. Δεν μπορείς όμως να χάνεις και από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτά είναι εφιαλτικά όνειρα. Δεν μπορούμε να αφιερώνουμε τόσες πολύτιμες δυνάμεις και να έρχεται τελικά αυτό το αποτέλεσμα. Είναι εντελώς ασύμβατο. Μετά το 58΄ η ομάδα την πάτησε σαν το παραμύθι του λαγού με την χελώνα κι αυτή η αποτυχία πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους.

Όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έχουν πληγώσει την υπερηφάνεια κάθε φίλου της ΑΕΚ. Οφείλουμε συγγνώμη σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας στην Γαύδο, μέχρι το βορειότερο στο Ορμένιο του Έβρου. Και από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική. Όση μεγάλη προσπάθεια και να θέλει και όσο δύσκολο και να είναι, δεν πρέπει η ψυχολογία μας να πέσει κάτω. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα και να μας κάνει να έχουμε αρνητική ψυχολογία. Και οι παίκτες θα πρέπει να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που τους λείπει και να θυμούνται σε όλη την διάρκεια του κάθε παιχνιδιού την βαριά και ιστορική φανέλα της ΑΕΚ που φοράνε. Χρειαζόμαστε δυνάμεις για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Σωματικές και ψυχικές δυνάμεις. Τώρα θα πρέπει να πεισμώσουμε πιο πολύ. Με λογική και αυτοκριτική».

Σχετικά άρθρα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
TAGGED:ΑΕΚΗλιόπουλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξύλο στο Τίμπεργουλβς – Πίστονς, τεράστια σύρραξη και επτά αποβολές (vid)
Next Article Μπέος: «Ποιον ενδιαφέρει και γιατί το πρότζεκτ της Καλλιθέας;»

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Follow US