Άρης: Στήριξη στο χαμόγελο του παιδιού

Δίπλα στην προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», στέκεται ο Άρης συμμετέχοντας με την σειρά του στην πανελλήνια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: «Τα Χριστούγεννα είναι ημέρες χαράς και προσφοράς και ο Άρης βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους μας Η Άρης ΚΑΕ συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώνει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του παιδιού» για να περάσουν όλα τα παιδιά «Καλά Χριστούγεννα», αλλά και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους όλο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές. Τα τελευταία χρόνια και παρά τη σφοδρή κοινωνικό-οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του παιδιού» έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τον αριθμό των παιδιών που καλύπτει μέσα από τις δώδεκα διαφορετικές δράσεις του σε όλη την Ελλάδα! Φέτος η συμμετοχή όλων στην εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης θα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ, αφού ο αριθμός των παιδιών που έχουν ανάγκη είναι αντίστοιχα μεγαλύτερος από ποτέ…

Ο Άρης είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και από σήμερα Τρίτη 23/12 ο κόσμος μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τις εξής ημέρες και ώρες: Σήμερα Τρίτη (23/12) έως τις 8 μ.μ. στο Aris Legend Store, αύριο Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στα γραφεία της Άρης ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ) και το Σάββατο 27/12, ανήμερα του αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα, από τις 3 μ.μ. στο Aris Legend Store. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα σε ώρες που θα ανακοινωθούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και θα διαρκέσει μέχρι τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο, που θα γίνει πιθανώς στις 17/01/2015. Λίστα ειδών πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση: Γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, λάδι, μπαχαρικά, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κ.λπ.), είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)».