Νέο Δ.Σ. στον Απόλλωνα 1926

Νέο Δ.Σ. προέκυψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την χθεσινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, με τον Βασίλη Ανατολίτη να παίρνει την ομάδα στα χέρια του, και τον Γιάννη Ζαπρόπουλο να είναι μέλος της καινούργιας κατάστασης στους «Πόντιους».

Το νέο συμβούλιο αποτελούν οι Βασίλης Ανατολίτης, Γιάννης Ζαπρόπουλος, Κώστας Ζώης, Μιχάλης Φωτιάδης και ο Παύλος Πασχάλης, ως εκπρόσωπος του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων

Παρών στην συνέλευση ήταν ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Ανατολίτη.

Αφού αναφέρθηκαν λεπτομέρειες επί των οικονομικών και αγωνιστικών ζητημάτων, ο κ. Ανατολίτης τόνισε: «Κύριο μέλημά μας είναι να έχουμε μια ‘καθαρή’ ομάδα και παράλληλα να διορθώσουμε κάποια λάθη, που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Δίνουμε την δική μας μάχη και προχωράμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι πέρα από πρόσωπα και συμφέροντα, πάνω απ’ όλους και απ’ όλα, βρίσκεται ο Απόλλων. Ο κόσμος, που έχει αλάθητο κριτήριο, οφείλει να στηρίξει τους υγιείς παράγοντες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κυριαρχήσει μια διαφορετική λογική για το τι φωνάζει ο κόσμος στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα για το διπλό στην Ζάκυνθο, πιστεύω ότι θα αλλάξει την ψυχολογία όλων».

Συμφωνήθηκε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία, να συνταχθεί το συμφωνητικό των δύο πλευρών που θα κατατεθεί στην εφορία στις επόμενες εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.