Διαλύεται η Νίκη Βόλου

Δεν βρέθηκε επενδυτής, αλλά και δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας Δ.Σ. από την Ερασιτεχνική, με την Νίκη Βόλου να έχει αποδεχθεί την μοίρα της αυτή της διάλυσης…

Αυτή ήταν η απάντηση στην επιστολή του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος είχε ζητήσει εγγράφως στην Ερασιτεχνική να υποδείξει προτεινόμενο πρόσωπο για τη μεταβίβαση των μετοχών και τη συγκρότηση νέας διοίκησης αφού ως γνωστόν, έχουν παραιτηθεί πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος, μέλη Δ.Σ. και δεν υπήρχε καν νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ το αργότερο μέχρι χθες.   Έτσι, η εταιρία θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, θα διαλυθεί και θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Όλοι οι παίκτες θα μείνουν αυτόματα ελεύθεροι και θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους για τα οφειλόμενα τριών μηνών μέσω προσφυγών κατά φυσικών προσώπων.

Σε ότι αφορά αφορά τις διακανονισμένες δόσεις, δηλαδή τα χρέη προς Εφορία και δημόσιο, η εκάστοτε Ερασιτεχνική συνηθίζει να ζητά από αυτές τις υπηρεσίες να στραφούν σε αυτούς που τα δημιούργησαν. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν έχει πληρωθεί το τελευταίο 3μηνο, την στιγμή που στην ΠΑΕ έχουν καταβληθεί ήδη 700.000 ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο κόσμος της Νίκης καλείται λοιπόν να συσπειρωθεί σε μία ακόμα δύσκολη στιγμή για την αγαπημένη του ομάδα και να αναμένει ποιος θα βγει μπροστά για να αναλάβει τον σύλλογο που θα ξεκινήσει πάλι από τα χαμηλά.