Με πλεονέκτημα έδρας, αλλά και υπέρ του 2-0 επί του σημερινού του αντιπάλου, Πρωτέας Βούλας, θα μπει στα play offs της Elite League ο Ηρακλής.
Η πρεμιέρα του Γιώργου Σιγάλα στον πάγκο είχε… άμυνα, είχε… άγχος αφού στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πρωτέας γύρισε το ματς, αλλά τελικά ο “γηραιός” επικράτησε με 62-53 και βγήκε 3ος, με τον Πρωτέα να είναι 6ος από την προηγούμενη αγωνιστική και 2-0 για τον Ηρακλή από την κανονική περίοδο.
Δυναμική εκκίνηση για τον Γηραιό που με σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα και να πάρει μια διαφορά εννεά πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου. Μάλιστα, με καλή άμυνα να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του αντιπάλου του. Στη δεύτερη περίοδο ο Ηρακλής συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και πήγε στα αποδυτήρια στο +7.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση, εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των γηπεδούχων σε άμυνα και επίθεση και έκλεισαν την περίοδο στο +3. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γηραιός διορθώθηκε και κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη.
Τα Δεκάλεπτα: 20-11, 31-24, 43-46, 62-53
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.