Κινούμενη άμμος ο Άρης

Το καλοκαίρι αποφάσισαν όλοι (ή μάλλον συμβιβάστηκαν όλοι μ’ αυτή την ιδέα) να πέσει ο Άρης στην Γ΄ Εθνική για να ξεκινήσει από την αρχή χωρίς χρέη και να επανέλθει καθαρός. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχαν φανταστεί όλοι αυτοί που συμφώνησαν μ΄ αυτή την ιδέα, καθώς στο εξάμηνο που έχει μεσολαβήσει, στον Άρη λες και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην δει άσπρη μέρα η ομάδα τους!

Ο Άρης είναι πρώτος με βραχεία κεφαλή από τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ξημερώνει!

Οι παίκτες έφυγαν για τις γιορτές και κανείς δεν ξέρει ποιοι θα γυρίσουν, αφού όλοι τους λένε πως είναι απλήρωτοι (παρά το ότι Γαλανός και οι συνεργάτες του προβάλλουν ποσοστά πληρωμών, μια 32%, την άλλη 41%), ο Γαλανός έβγαλε δήλωση αποχώρησης και κανείς δεν ξέρει πως θα προχωρήσει ο Άρης μετά τις γιορτές.

Το σενάριο του Ισπανού φαίνεται πως μένει στην άκρη, καθώς κάποιοι προτιμούν τη λύση Κάλας.

Σ΄αυτή την περίπτωση,, ο Κάμπος θα μείνει, κατά δήλωση Καλαιτζίδη, αλλά από την ώρα που ο πρώην προπονητής του Άρη θα επιστρέψει ως επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας, την πόρτα της εξόδου θα τη δει ο Τοπαλίδης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι υποχρεωμένοι όλοι να δουλέψουν για να κρατήσουν τον Άρη ψηλά, μέχρι να αποφασίσουν όλοι οι υπόλοιποι, ποιος και πως θα τρέξει την ομάδα.