Ανακοίνωση για τα Περιβόλια

Το ότι το Ηράκλειο με τα Χανιά βρίσκονται σε αιώνια κόντρα αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, οι οργανωμένοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, και έστρεψαν τα βέλη τους στους Χανιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Με αφορμή το φιάσκο της διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα 1500 θεατών ,από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων και την διοίκηση ΠΑΕ Πλατανιά.

Κύριοι

Το να κάνετε πολιτική με απαγορεύσεις, ανακοινώσεις και να κρύβεστε από τα πραγματικά προβλήματα είναι συμπεριφορά ατόμων που έχουν καβαλήσει το καλάμι.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.

Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την -ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΣΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.- (μη) διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Πλατανιά. Άλλωστε εμείς είχαμε παρουσία ΝΟΜΙΜΗ, με εισιτήρια στα χέρια..
Δε θα σχολιάσουμε την αστυνομική επιχείρηση που ήθελε 200 μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς να μπουν σε 3 διαφορετικές θύρες. Ούτε το εναλλακτικό σχέδιο να συγκεντρωθούν αργότερα όλοι μαζί. Τα αποτελέσματα τα είδατε και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες.

Για κάποιους είναι πολύ βολικό να παρουσιαζόμαστε εμείς σαν «το πρόβλημα». H αντιμετώπιση σας απέναντι στο «πρόβλημα» είναι που σας κάνει αστείους και επικίνδυνους. Για τρίτη σεζόν συμμετέχετε στη κατηγορία αλλά δε φαίνεται να έχετε ξεπεράσει το επίπεδο του γιδοβοσκού της ερήμου.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.

Χωρίς διάθεση αντεκδίκησης ,ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είστε πιο προσγειωμένοι.

Y.Γ1. Ευχαριστούμε τον Κ. Φασομυτάκη , ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να δώσει λύσεις όπου μπορούσε.
Υ.Γ2. Ρινο ,το ταξίδι για μας έχει αρχίσει».