Για την 18η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στη Νέα Μεσημβρία, τις Νέες Ατρομήτου, των οποίων και επικράτησε με 3-0.
Ο ΠΑΟΚ Morris ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αφού μόλις στο ενδέκατο λεπτό πήρε προβάδισμα. Συγκεκριμένα, η Χαραλάμπους πίεσε ψηλά και έβαλε κόντρα στην προσπάθεια των παικτριών της αθηναϊκής ομάδας να διώξουν. Η μπάλα κατέληξε στην Παπαδοπούλου, η οποία με ωραία κάθετη πάσα βρήκε την Χαραλάμπους, η οποία με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα, η Δρακογιαννάκη σέντραρε από τα αριστερά, η Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυρες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο γήπεδο και μπορεί να μην βρήκε γρήγορα το γκολ που θα διώξει τελείως το άγχος, αλλά αυτό έγινε στο 69ο λεπτό.
Η Τζούρτζεβιτς, με ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε τρεις αντίπαλες παίκτριες, έκανε το σουτ, η Ψυρρή απέκρουσε, όμως η Παπαδοπούλου ήταν εκεί να μαζέψει το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 2-0.
Εκεί που όλα έδειχναν πως το 2-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, η Παπαδοπούλου κέρδισε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, έκανε ωραία προσποίηση και με δυνατό αριστερό σουτ, έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 3-0 για τις «ασπρόμαυρες», που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, όπου και θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα την Αγία Παρασκευή στις 15:00, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

