«Άρμεγαν στο δρόμο αγελάδες»

Για όσους μπήκαν σ΄ αυτή τη διαδικασία ήταν μια καλή εμπειρία διότι για λιγότερο από τρεις μήνες πήραν αρκετά χρήματα, αλλά φεύγοντας στάθηκαν στα όσα είδαν και έζησαν στην μακρινή Ινδία. Και δεν ήταν όλα ωραία…

«Είναι σκληρή η αντίθεση ανάμεσα στους δρόμους και τις γειτονιές της φτώχειας και τον πλούτο που υπάρχει σε άλλες περιοχές της Ινδίας. Ανακάλυψα πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι Ινδοί και πήρα μέρος σε ένα καλά οργανωμένο τουρνουά. Πραγματικά ράγιζε η καρδιά μου, διότι στα πολυτελή ξενοδοχεία και από τον καναπέ μας βλέπαμε την φτώχεια. Δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είτε κάποιος ήταν πλούσιος είτε φτωχός. Είδαμε και περίεργα περιστατικά. Αγελάδες να αρμέγονται στους δρόμους, ανθρώπους να οδηγούν ελέφαντες και πολλά άλλα. Πάντως, ο κόσμος ήταν φιλικός και μας συμπεριφερόταν σα να είμαστε ήρωες», είπε ο Σέρχιο Κόκε, που μίλησε για την εμπειρία της Ινδίας σε συνέντευξη, που έδωσε στην Ισπανία.

«Δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είτε κάποιος ήταν πλούσιος είτε φτωχός. Είδαμε και περίεργα περιστατικά. Αγελάδες να αρμέγονται στους δρόμους, ανθρώπους να οδηγούν ελέφαντες και πολλά άλλα. Πάντως, ο κόσμος ήταν φιλικός και μας συμπεριφερόταν σα να είμαστε ήρωες», είπε ο πρώην παίκτης του Άρη, που δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφαση να παίξει στην Ινδία.

«Πραγματικά αγάπησα τη χώρα, γιατί η συμφωνία με το σύλλογο, αλλά και η σχέση με τον κόσμο ήταν εξαιρετική. Παράλληλα, οικονομικά για μας τα πράγματα είναι στο καλύτερο επίπεδο. Παίκτες όπως οι Ανελκά, Ντελ Πιέρο, Ματεράτσι και Καπντεβίλα αγωνίστηκαν εδώ. Επίσης το γήπεδο ήταν συνεχώς γεμάτο, κάτι πολύ σημαντικό», είπε.