Ο Πανθρακικός σφράγισε και μαθηματικά την άνοδό του στη Super League 2, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 της Ελασσόνας και φτάνοντας τους 12 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της 3ης φάσης της Γ’ Εθνικής. Στον ίδιο όμιλο, ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο, παίρνοντας σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στον Εθνικό Κεραμιδίου.
Στον Β’ όμιλο, ο Άρης Πετρούπολης παρέμεινε στην κορυφή χάρη στο 1-0 επί του Εθνικού, ο οποίος παραμένει ουραγός. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, το Πύργος-Ζάκυνθος έμεινε στο 1-1 μέχρι τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή, έπειτα από επεισόδια και τραυματισμό ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ένας παίκτης της Ζακύνθου μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση, ενώ η τύχη του αγώνα αναμένεται να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την ομάδα του Πύργου να κινδυνεύει με τιμωρία.

