Ο Άρης έχει ως πρώτο στόχο για τον πάγκο του τον Βασίλη Σπανούλη, την ώρα που οι συζητήσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Ερυθρό Αστέρα δείχνουν να «κολλάνε», όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από τη Σερβία.
Στη Σερβία έχουν νέα αναφορά στο ζήτημα του Έλληνα προπονητή και του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας πως “όπως έχουν τώρα τα πράγματα, δεν θα προκύψει τίποτα” και υπογραμμίζουν πως είναι προχωρημένο το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Σέρβων από τον Ίμπον Ναβάρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται: “Οι διαπραγματεύσεις με τον Βασίλη Σπανούλη ήταν στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης, αλλά μεταξύ προέκυψε σοβαρή στασιμότητα. Οπως έχουν τώρα τα πράγματα, δεν θα προκύψει τίποτα.
Η Ερυθρός Αστέρας στράφηκε γρήγορα σε εναλλακτική λύση και όλα οδηγούν στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και στο MaxBet Sport, ο Ίμπον Ναβάρο είναι αυτή την στιγμή πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο των ερυθρολεύκων.
Το ότι η συμφωνία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, το επιβεβαιώνουν και πληροφορίες από την Ισπανία. Ο Ναβάρο έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Ουνικάχα Μάλαγα στο τέλος της σεζόν. Πίσω του αφήνει εντυπωσιακή παρουσία, με επτά τρόπαια και το στάτους του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου”.

